dnr+disclaimer

MAS architectuur heeft deze website met zorg en aandacht samengesteld, toch kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie welke hier getoond wordt, noch garanties gegeven worden met betrekking tot de juistheid en volledigheid van deze informatie. MAS architectuur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van deze informatie door u of derden en eventuele gevolgen hieromtrent. Tevens is MAS architectuur niet verantwoordelijk voor gelinkte en externe websites. 

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van MAS architectuur worden gereproduceerd of op andere wijze openbaar gemaakt worden anders dan voor persoonlijk (niet bedrijfsmatig) gebruik. Voor materiaal over of van MAS architectuur kunt u contact opnemen met MAS architectuur. 

MAS architectuur respecteert uw privacy en doet er alles aan om deze te beschermen. In onderstaande privacyverklaring leest u hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens, een en ander in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Op onze werkzaamheden is de DNR van toepassing, hierop is onder andere onze aansprakelijkheidsverzekering gebaseerd. Indien u niet bekend met deze regeling kunt u deze onderstaand downloaden.