kennis+kunde

ConceptWonen

betrokken medewerkers

Gerwin Tornij

ConceptWonen is de naam voor de kennis+kunde die binnen het architectenbureau al decennia lang integraal aanwezig is om unieke woningbouwplannen te ontwikkelen voor de professionele opdrachtgever.

Diverse concepten zijn ontwikkeld voor o.a. Groothuis Wonen, DURA Vermeer Bouw en SmartCasco. MAS architectuur heeft voor deze (en andere) opdrachtgevers diverse unieke woningbouwconcepten in zowel architectonische als bouwtechnische zin ontwikkeld. Van meet af aan was hierbij sprake van een vorm van ketensamenwerking die wij thans aanduiden met de term LEAN. Met andere woorden het zit in ons DNA om te luisteren en optimaal gebruik te maken van elkaars kennis+kunde.

De toegenomen regelgeving, het groter aantal deelnemende disciplines en de logistiek, vraagt om integrale engineering en kwalitatief hoogwaardig (3D) tekenwerk gedurende het gehele proces. De focus ligt niet enkel meer op het verkooptraject, maar zeker ook vanwege de komst van de Wet Kwaliteitsborging die in 2018 wordt ingevoerd, meer op de continue kwaliteit van het eindproduct.