MAS begint 2019 met brand- en roetschade!

18 januari 2019

Op 5 januari jongstleden attendeerde de schoonmaker (KIK) ons dat er een vreemde brandgeur hing in ons kantoor te Hengelo. Bij nadere inspectie bleek dat er in de kelder een ontvochtiger door kortsluiting vlam had gevat. Dit ogenschijnlijk kleine voorval heeft grote gevolgen gehad waardoor wij de eerste week van 2019 anders dan gewenst zijn gestart. De calamiteitendienst (Dolmans) is direct aan de slag gegaan om het kantoor te schonen. Het gehele interieur moet worden vernieuwd dan wel gereinigd.

Het is dan ook om deze reden dat wij tijdelijk op hetzelfde adres, maar wél anders zijn gehuisvest. Door inzet van personeel én de calamiteitendienst zijn wij thans weer “online” en hebben wij onze werkzaamheden weer kunnen continueren.

Wij menen er goed aan te doen om dit bericht te delen om twee redenen:

  1. Wij adviseren onze opdrachtgevers o.a. op het gebied van brandveiligheid. Door dit voorval zijn wij ons nog meer bewust van de noodzaak van “verplichte” en “gewenste” voorzieningen.
  2. Door de overlast kunnen wij op dit moment zeer beperkt beschikken over o.a. de vergader faciliteiten. Hiervoor graag uw begrip.

Wij verwachten dat deze situatie medio februari voorbij zal zijn, intussen hebben wij onze werkzaamheden weer hervat. Hier is een filmpje te bekijken van de huidige situatie