MAS architectuur vernieuwt!

13 February 2019

Na het ruim 150-jarige bestaan van het bureau is het tijd voor een nieuwe stap richting de toekomst. De ambitieuze en gedreven architecten Dianta Wilmsen, Gerwin Tornij en John Nieuwenhuize versterken als partner per 1 februari 2019 het managementteam.

Dianta Wilmsen werkt vanuit de vestiging Rotterdam en heeft ruime ervaring op het gebied van onder meer gezondheidszorg en onderwijs. Vanuit een uniek perspectief zet zij zowel haar brede kennis van proces en techniek, als haar inlevingsvermogen in om te komen tot breed gedragen ontwerpen en nieuwe zorgconcepten.

Gerwin Tornij richt zich vanuit de vestiging Hengelo onder andere op grensoverschrijdende projecten en samenwerkingen in Duitsland. Vanuit een pragmatische en onderzoekende houding werkt hij aan woningbouw-, gezondheidszorg- en herbestemmingsopgaven, met een duidelijke focus op energiebewust en circulair ontwerpen.

John Nieuwenhuize opereert vanuit Terneuzen. Zijn interesse ligt onder andere bij transformatieopgaven, circulariteit en nieuwe woon- en samenlevingsvormen. Als gedreven en onderzoekend architect zoekt hij naar de essentie van de opgave en de plek, wat resulteert in betekenisvolle ontwerpen voor nieuwe woon-, zorg- en onderwijsomgevingen.

MAS architectuur staat vol vertrouwen aan de start van een nieuw hoofdstuk van haar rijke historie met deze drie partners. Zij inspireren u graag!