erkend bureau

Als een "BNA erkend bureau" onderscheidt MAS architectuur zich als een verantwoordelijke, integere en professionele dienstverlener in de markt en samenleving. We hebben het BNA-bureaukeurmerk en tonen daarmee onze meerwaarde door een integere werkwijze die gunstig is voor opdrachtgevers, gebruikers en de samenleving.

We onderschrijven de Gedragscode van de BNA en kunnen via het tuchtrechtsysteem van de BNA ter verantwoording worden geroepen.

Hoewel we deze website met zorg hebben samengesteld, kunnen er geen rechten worden ontleend aan de getoonde informatie en kunnen we geen garanties geven over de juistheid en volledigheid ervan. We kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van deze informatie door u of derden, inclusief de mogelijke gevolgen ervan. Daarnaast zijn we niet verantwoordelijk voor gelinkte en externe websites.

Zonder onze schriftelijke toestemming mag niets van deze website worden gereproduceerd of op andere wijze openbaar worden gemaakt, tenzij voor persoonlijk (niet bedrijfsmatig) gebruik. Neem contact met ons op voor materiaal over of van MAS architectuur.

We respecteren uw privacy en doen er alles aan om deze te beschermen volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In onze privacyverklaring kunt u lezen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Als laatste vallen onze werkzaamheden onder de DNR, waarop onder andere onze aansprakelijkheidsverzekering is gebaseerd. Ook deze regeling kan u hieronder downloaden als u er niet bekend mee bent.