visie

Eén van Neerlands oudste architectenbureaus MAS architectuur werkt met gevoel voor authenticiteit en traditie. Vanuit de vestigingen in Rotterdam, Hengelo en de studio Amsterdam doen we dit in een moderne hedendaagse setting. We maken gebruik van concepten als de LEAN-methode, urban mining, co-creatie, circulair bouwen, revitalisatie en werken aan zeer diverse projecten: woningbouwprojecten, nieuwbouw van villa’s, utiliteitsgebouwen en gezondheidszorg. Dit doen we met aandacht voor functionaliteit, detail en architectonische kwaliteit.

We leren elke dag bij door ons te omringen met frisse ideeën en kennis te nemen van de voortschrijdende inzichten in werkmethodes, duurzaamheid, nieuwe bouwmogelijkheden, kostenbesparende methodes en betere installatietechnieken. Hiervoor gaan we inspirerende samenwerkingen aan in zowel Nederland als Duitsland.

MAS architectuur maakt tijdloze ontwerpen die de waan van alledag ontstijgen. We zoeken naar het narratief achter het ontwerp. Met deze drager initiëren, verbinden en enthousiasmeren we de opdrachtgever en eindgebruiker.

Een ontwerp is pas echt goed als het vele decennia later nog staat als een huis. In ons ruim 150-jarige bestaan is dat vele malen bewezen. Daar zijn wij trots op!