team

Dianta Wilmsen

d.wilmsen@mas.nl

LinkedIn
profielen
  • architect+partner
kennis+kunde
Architectuur met een unieke blik

Dianta geeft architectuur betekenis voor de gebruiker, bezoeker en omgeving. Kijkend vanuit verschillende invalshoeken, echter altijd met een realistische en maakbare houding. Juist de dialoog met de gebruikers van een gebouw maakt de uitdaging voor Dianta interessant waar ze graag onze IAI-methodiek voor inzet. Ze realiseert omgevingen waar iedereen zich goed bij voelt, passend binnen de opgave van de opdrachtgever, zo maakt ze elk ontwerp uniek en functioneel. 

Met deze onderzoekende en inlevende houding werkt ze aan een diversiteit aan projecten. Haar passie en ervaring ligt vooral bij complexere uitdagingen, waarbij meerdere gebruikersgroepen of opdrachtgevers betrokken zijn, zoals bij scholenbouw (speciaal onderwijs), revalidatiecentra, ziekenhuizen (gezondheidszorg-express) en hotels. 

Naast haar werk zet ze zich in voor experimentele architectuur en projectontwikkeling bij de culturele stichting Goudasfalt. Ook verkent ze in haar Land Rover graag de wereld, op zoek naar inspirerende ervaringen en culturen.