Afsluitende presentatie bij het nieuwe studielandschap te Cubicus

27 maart 2017

Voor de faculteit gedragswetenschappen in het iconische gebouw Cubicus aan de UT Twente heeft MAS architectuur het studielandschap op de begane grond (vloer 1) en de eerste verdieping (vloer 2) mogen restylen.

Met een afsluitende borrel werd afgelopen dinsdag 21 maart de voltooiing van alle deelgebieden nog even feestelijk benadrukt. Studenten gaven een rondleiding doorheen alle deelgebieden, waarbij de door MAS architectuur ontworpen niveaus in de wandelgangen al positief geassocieerd worden met ‘de Kuil’ en ‘the Cube’.

Met respect voor de oorspronkelijke brutalistische architectuur en het kleurconcept van Cubicus is binnen het interieur gezocht naar een aansluitend en origineel thema. De gerealiseerde studielandschappen zijn met lof onthaald en worden inmiddels intensief gebruikt door zowel studenten als vakdocenten.

Meer informatie over dit project leest u hier.