MAS sluit contract met het UMCU!

20 March 2017

MAS architectuur is als één van drie architectenbureau's geselecteerd om een raamcontract met het UMC Utrecht te sluiten voor het in samenwerking ontwerpen van de de bouw- en huisvestingsplannen van het ziekenhuis. We zien uit naar de projecten welke we binnen deze innovatieve contractvorm uit mogen gaan voeren.

UMC Utrecht kiest voor bijzondere insteek voor huisvestingstrajecten

Vijf Nederlandse marktpartijen zijn voor vier jaar een bijzondere samenwerkingsvorm aangegaan met het UMC Utrecht op het gebied van architectuur- en installatieadviesdiensten de bouw- en huisvestingsplannen van het ziekenhuis. Deze samenwerking is onlangs vastgelegd in een raamovereenkomst. Voor architectuur zijn dat Royal HaskoningDHV/de Jong Gortemaker Algra, EGM en MAS Architectuur en voor het installatieadvies Valstar Simonis, Deerns en Royal HaskoningDHV.

Het facilitair bedrijf van het UMC Utrecht nam het initiatief tot een aanbesteding met als belangrijke doelstelling partijen te selecteren, waarmee vanuit partnerschap kennis en innovatiekracht kan worden gedeeld en benut, mede op het gebied van duurzaamheid.

Lees hier meer over deze bijzondere samenwerking.