Inspirerende sessie bij de nieuwbouw van de Kleine Prins

6 December 2018

Op woensdag 21 november heeft MAS architectuur, samen met De Kleine Prins en Merem een inspiratiesessie mogen organiseren in de net opgeleverde mytylschool in Hilversum.

De middag startte met een enthousiaste inleiding van Jan Reitsma, bestuurder van De Kleine Prins en gebruiker van de nieuwe school. Jan ging in op de historie van het project en de samenwerking hierin met Merem Revalidatie. Vervolgens gingen Daan ter Avest en Dianta Wilmsen van MAS in op het ontwerpproces en de duurzaamheid van het gebouw.

Gedurende de rondleiding kwam de interactie echt op gang: de aanwezige belangstellenden met veelal een onderwijs- en revalidatie-achtergrond maakten van de gelegenheid gebruik om veel praktische vragen te stellen en deze ook direct uit te testen.

Het was een mooie gelegenheid voor De Kleine Prins én MAS architectuur om de school te laten zien en we danken de aanwezigen daarom ook voor hun belangstelling. In januari gaat de school echt in gebruik en we wensen de kinderen heel veel plezier toe in hun nieuwe omgeving. In het voorjaar, wanneer ook de kinderen gewend zijn, laten we u graag het eindresultaat nog eens zien!