projecten

Revant Lindenhof

Goes

status
gerealiseerd

opdrachtgever
Revant medisch specialistische revalidatie

projectteam
Joost Berger
John Nieuwenhuize

in samenwerking met
Winters Bouw & Ontwikkeling
Unica installatietechniek

kennis+kunde
gezondheidszorgexpress
LEAN
IAI+methode

Een succesvolle verbouwing van een revalidatie-instelling welke continu in gebruik is gebleven, met oog voor cliënten en medewerkers.

Revant is de grootste aanbieder van specialistische revalidatiezorg in zuidwest Nederland en bedient vanuit haar vestiging Lindenhof in Goes de Zeeuwse regio. Cliƫnten en werknemers hebben centraal in het proces gestaan bij het afstemmen van functies en benodigde inrichtingen, het optimaliseren van de logistiek van de huisvesting en het bieden van een huiselijke omgeving.

MAS architectuur heeft dit gehele traject voor Revant begeleid en verzorgd. Er zijn onder andere een nieuwe huiskamer in het hart van de kliniek gerealiseerd, de entreehal is uitnodigender geworden door het realiseren van een nieuw restaurant in deze ruimte en er zijn gemeenschappelijke werkplekker in het kader van multidisciplinair samenwerken gemaakt. De uitvoering heeft gefaseerd plaatsgevonden terwijl het gebouw in gebruik was zonder dat noemenswaardig verlies aan behandelplekken ontstond dank zij prettige samenwerking en intensieve afstemming in het bouwteam.