projecten

Villa Kudelstaartseweg

Kudelstaart

status
gerealiseerd

opdrachtgever
particulier

projectteam
Daan ter Avest
Sipke Bakker

kennis+kunde
CoCreatie
regelgeving+ vergunningen

Bij deze villa in Kudelstaart heeft de ligging nabij de Westeinderplassen centraal gestaan in het ontwerpproces.

De woning, met het boothuis als metafoor, heeft een eenduidige en heldere constructieve structuur met een houten vooruitstekende vorm. Vanuit de houten uitbouw heeft men uitzicht over de Westeinderplassen.

De eenduidige structuur is sterk en daar waar nodig zijn op zeer functionele plekken ramen en deuren geplaatst. De woonkamer is op de eerste verdieping gesitueerd en heeft zicht op de Westeinderplassen. Middels een vide staat de woonkamer in een open verbinding met de woonkeuken op de begane grond.