samenwerking+

Ziekenhuis Groep Twente

Al meer dan 30 jaar werken we als “preferred” adviseur nauw samen met het projectbureau ZGT op bouwkundig, architectonisch en inrichtingsgebied op beide hoofdlocaties.

De samenwerking tussen MAS architectuur en de Ziekenhuis Groep Twente (locaties te Hengelo en Almelo) is zondermeer als “constructief” te bestempelen.

Als adviseur gestart bij het Streekziekenhuis Midden Twente in Hengelo met o.a. de nieuwbouw en daarmee significante uitbreiding van de capaciteit van het bestaande ziekenhuis en na de fusie tot ZiekenhuisGroep Twente betrokken gebleven, inclusief de locatie ZGT Almelo.

In de loop der jaren heeft MAS architectuur aan zowel nieuwbouwprojecten als interne verbouwingen/verhuizingen gewerkt, waarbij ook er de laatste jaren consequent wordt gewerkt aan de doorontwikkeling van de opgestelde Look en Feel, de borging van de huidige en nieuwe identiteit van de organisatie. Wij zijn trots op het feit dat we vanuit onze aanwezige expertise van de gezondheidszorg aan de ruimtelijke ontwikkeling van het ZGT hebben mogen bijdragen en in de nabije en verre toekomst zullen mogen blijven bijdragen.