samenwerking+

UMCU

betrokken medewerkers

Joost Berger
Dianta Wilmsen


bezoek de website
MAS architectuur heeft als één van drie architectenbureau's een raamcontract met het UMC Utrecht gesloten. We zien uit naar de projecten welke we binnen deze innovatieve contractvorm uit gaan voeren.

Samen met vijf marktpartijen zijn we voor vier jaar een bijzondere samenwerkingsvorm aangegaan met het UMC Utrecht. Voor architectuur zijn dat Royal HaskoningDHV/de Jong Gortemaker Algra, EGM en MAS architectuur en voor het installatieadvies Valstar Simonis, Deerns en Royal HaskoningDHV.

Onder de verwachte aanpassingen van het gebouw vallen onder andere de verbouwing van de verpleegafdelingen, de poliklinieken, het entreegebied en het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

Het ziekenhuis heeft er veel vertrouwen in dat de raamovereenkomsten leiden tot een complementaire en efficiënte samenwerking. “In plaats van specifieke ontwerpopgaven afzonderlijk aan te besteden op basis van projectspecifieke uitgangspunten, zijn we gaan nadenken over de organisatiestrategie, de langere termijn en de benodigde samenhang tussen de verschillende huisvestingsopgaves.” licht teamleider Bouw van het facilitair bedrijf, Adriaan van Lunteren toe.